Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

H "αλλιώτικη λαγάνα" (Λαγάνα με τοματίνια και δεντρολίβανο)

λαγάνα με ντοματίνια
Η πρώτη φορά που αποφάσισα να κάνω λαγάνα ήταν πρίν δύο χρόνια ξεφιλίζωντας ένα ένθετο εφημερίδας. Σημείωσα την συνταγή κάπου πρόχειρα γιατι μου φάνηκε πολυ εύκολη και μέτα απο μερικές μέρες Καθαρή Δευτέρα ήταν... όλοι είχαμε να λέμε για την λαγάνα.
Φέτος λοιπόν πρώτο πιάτο στο τραπέζι είναι η "αλλιώτικη λαγάνα"




Μπορείτε αντί για τα τοματίνια να βάλετε ελιές η οτι άλλο θέλετε. Μήν ξεχάσετε να σχηματίσετε λακουβίτσες με τις άκρες των δαχτύλων στην επιφάνεια της λαγάνας πριν το ψήσιμο ( 250 βαθμους για 25" )

με ελιές ρίγανη και δενδρολίβανο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου