Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

cupcake λεμόνι και καρύδα χωρίς γλουτένη

Υλικά:
2 αυγά
1/2 κούπα λάδι
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κούπα ριζάλευρο
1/2 κούπα καλαμποκάλευρο
3/4 κούπας ινδικής καρύδας
1 κσ μπείκιν
ξύσμα και χύμο απο 1 λεμόνι



Γλάσσο:
150 γρ βούτυρο
250 γρ ζάχαρη άχνη κοσκινημένη
2 κουταλιές γάλα και λίγο ινδοκάρυδο για επικάλυψη

Εκτέλεση 

Σε ενα μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι, το χύμο και το ξύσμα ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε τα στέρεα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά μάς.
Στή συνέχεια, ρίχνουμε το υλικό στα φορμάκια με τα χαρτάκια ή σε φόρμες απο σιλικόνη και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20' λεπτά.
Καλή επιτυχια!!

Παμε να εκτελέσουμε το Γλάσσο!! 
Τα χτυπάμε στο μίξερ ετσι απλά... γεμίζουμε το κορνέ με το γλάσσο και διακοσμούμε τα μικρά κεικ. Αν δεν θέλουμε γλάσσο, πασπαλίζουμε με καρύδα η ζάχαρη άχνη.
Εγώ χρησιμοποίησα χρώμα ζαχαροπλαστικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου