Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

η πιό γρήγορη μούς σοκολάτας

Υλικά


100 γρ κουβερτούρα
200 μλ κρέμα γάλακτος
1 αυγό η και 2
50 γρ ζάχαρη άχνη






Εκτέλεση

Χτυπάμε το ασπράδι με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει σε ενα μπόλ.
Σε ενα άλλο μπόλ - μπέν μαρί που θα έχουμε λιώσει την κουβερτούρα μας, προσθέτουμε τον κρόκο και στη συνέχεια βάζουμε τήν κρέμα γάλακτος, διπλώνουμε τα υλικά μας με προσοχή να μη φύγει ο αέρας.
Στήν συνέχεια παντρεύουμε τα δυο υλικά ώστε να ενωθούν και τα βάζουμε σε ποτηράκια η σε μικρά μπολάκια τής αρεσκίας μας. Βάζουμε τη μους στο ψυγείο για 2 ώρες και είναι έτοιμη γιά σερβίρισμα. Καλή επιτυχία.

Στή συνταγή μου έβαλα τριμένο μπισκότο στα ποτηράκια πρώτα πρίν βάλω τη μούς και μετα λίγες φράουλες με τριμένο μπισκότο απο πάνω. Μπορείτε να διακοσμήσετε με υλικά τής αρεσκίας σάς. Στην απο κάτω φώτο εβαλά λιγο καρύδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου