Υλικα
1 1/2 κούπα αλέυρι που φουσκώνει (195 γρ)
1 κούπα (200γρ) ζάχαρη
1 1/2 κούταλια της σούπας μπείκιν
1/4 κούταλια του γλύκου αλάτι
1/2 κούπα (113γρ) βούτηρο
2 αυγά
1 βανίλια
1/2 κούπα (120μλ) γιαούρτι
ξύσμα απο 1 λεμόνι
κρέμα γλασσο
1 βανίλια
2 κούπες ζάχαρη άχνη
1 κουταλία απο χυμό λεμόνι και το ξύσμα απο το λεμόνι
100 γρ βούτυρο ( σε θερμοκράσια δωματίου)
Εκτέλεση
Σε ενα μπολ βάζουμε το αλέυρι, την ζάχαρη το αλάτι και τα χτύπαμε στο μίξερ.
Προσθέτουμε το βούτηρο, τα αυγά την βανίλια και το γιαούρτι και ανακατέυουμε μέχρι να μαλακώσουν τα υλίκα μας.
Γεμίζουμε της βάσεις των καπ κείκ με το υλίκο και ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Για το γλασσο.....προσθέτουμε τα υλικά στο μίξερ και τα ανακατέυουμε μεχρι να ενωθούν έτσι απλά!
super!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήThanks!
ΑπάντησηΔιαγραφή