Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Λιγκουίνι γαρίδες με λάιμ και τοματίνια


 Μια ευκόλη απλή και αγαπημένη μου συνταγή .... υπόσχομαι οτι θα σάς αρέσει.



Καθαρίζουμε τις γάριδες απο το κέλυφος, μαρινάρουμε με λαίμ και φρεσκοτρυμένο πιπέρι. Εγώ άφησα το κεφάλι και την ουρά γιατί ειναι πιο εντυπωσιακές στο τελικό μας πιάτο.  Βάζουμε τις γαρίδες στο ψυγείο για μερικές ώρες.


Σε μπόλικο ελαιόλαδο, σωτάρουμε το σκόρδο, τα τοματίνια και τις γαρίδες μέχρι να γυρίσουν η ουρές τους. Βγάζουμε τις γαρίδες απο το σκεύος και τις βάζουμε σε ένα πιάτο για να τις χρησιμοποιήσουμε μετά. 


Προσθέτουμε τα λιγκουίνι  στο σκεύος με τα σωταρισμένα  υλικά και ανακατεύουμε να πάει παντού το ζουμί, τέλος προσθέτουμε τις γαρίδες..... και το Gournet πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα!!

Καλή σας όρεξη ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου