Για της κρύες μέρες του χειμώνα
| Τζιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λάδι |
| Προσθέτουμε το κρέας αλάτι και πιπέρι και σωτάρουμε για 15 λεπτα |
| Προσθέτουμε το σέλινο που έχουμε καθαρίσει και σκεπάζουμε με ζεστό νερό |
| Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και μεγειρεύουμε για 1 ωρα περίπου |
| Οταν μαγειρευτεί στίβουμε λιγο λεμόνι για την σπιρτάδα... του παει πολυ! και είναι έτοιμο |
| Αν πάλι το θέλουμε αυγοκομένο...... αυγοκόβουμε |
| Ετοιμο!! |
| Σερβίρουμε ;) |
ευκολο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή