Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

χοιρινό με σέλινο

Για της κρύες μέρες του χειμώνα

Τζιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λάδι
Προσθέτουμε το κρέας αλάτι και πιπέρι και σωτάρουμε για 15 λεπτα
Προσθέτουμε το σέλινο που έχουμε καθαρίσει και σκεπάζουμε με ζεστό νερό
Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και μεγειρεύουμε για 1 ωρα περίπου
Οταν  μαγειρευτεί στίβουμε λιγο λεμόνι για την σπιρτάδα... του παει πολυ! και είναι έτοιμο
Αν πάλι το θέλουμε αυγοκομένο...... αυγοκόβουμε
Ετοιμο!!

Σερβίρουμε  ;)

1 σχόλιο: