Για της κρύες μέρες του χειμώνα
Τζιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λάδι |
Προσθέτουμε το κρέας αλάτι και πιπέρι και σωτάρουμε για 15 λεπτα |
Προσθέτουμε το σέλινο που έχουμε καθαρίσει και σκεπάζουμε με ζεστό νερό |
Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και μεγειρεύουμε για 1 ωρα περίπου |
Οταν μαγειρευτεί στίβουμε λιγο λεμόνι για την σπιρτάδα... του παει πολυ! και είναι έτοιμο |
Αν πάλι το θέλουμε αυγοκομένο...... αυγοκόβουμε |
Ετοιμο!! |
Σερβίρουμε ;) |
ευκολο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή