Υλικά
250 γρ. απλό αλέυρι
150 γρ. ζάχαρη
115 γρ. βούτυρο
2 αυγα
3 ώριμες μπανάνες (λιωμένες)
1/4 κουτ .γλ. μεγειρικής σόδας
1/4 κουτ. γλ. αλάτι
1 κουτ. γλ. μπεικιν
1 βανίλια
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε τα στέρεα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Σε ένα μέτριο μπόλ βαζούμε τα ύγρα υλικά και τα αναμιγνύουμε.
- Στην συνέχεια βάζουμε τα υγρά υλικά στα στέρεα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ ελαφρώς ετσι ώστε το μίγμα να είναι παχύρευστο.
- Τοποθετούμε το μείγμα στα μικρά φορμάκια και ψύνουμε στους 180 βαθμούς για 25"
πασπαλίζουμε με ζάχαρη αχνη |
διακοσμούμε με μια φέτα μπανάνα |
ετοίμα! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου