Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

μία "άλλη" καρμπονάρα

"καρμπονάρα"

Πολλές φορές ανοίγω το ψυγείο και προσπαθώ να φτίαξω κάτι με τα όποια υλικά υπάρχουν μπροστά μου!
Είναι μια πρόκληση, αλλά κοίτα τι γίνεται με λίγη φαντασία!!

Υλικά
  1. μπέικον
  2. καρότα ψιλοκομένα στον τρίφτη
  3. φέτα για γαρνιτούρα
  4. αρακάς
  5. μακρόνια της αρεσκείας σας
  6. κρέμα γάλακτος λάιτ

Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον και έπειτα προσθέτουμε τα καρότα (αλάτι πιπέρι) και κρέμα γάλακτος λαιτ.
  • Αφου βράσουμε τα μακαρόνια al dente τα σουρόνουμε και κρατάμε 1 κούπα απο το βραστό νέρο.
  •  Προσθέτουμε τον αρακά στην κρέμα γάλακτος και λίγο νέρο (αναλόγος πόσο δεμένη θέλουμε την κρέμα) και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος λάιτ.
  • Τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια στην κρέμα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Σερβίρουμε με λίγη τριμμένη φέτα και μαιντανό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου