"καρμπονάρα" |
Πολλές φορές ανοίγω το ψυγείο και προσπαθώ να φτίαξω κάτι με τα όποια υλικά υπάρχουν μπροστά μου!
Είναι μια πρόκληση, αλλά κοίτα τι γίνεται με λίγη φαντασία!!
Υλικά
- μπέικον
- καρότα ψιλοκομένα στον τρίφτη
- φέτα για γαρνιτούρα
- αρακάς
- μακρόνια της αρεσκείας σας
- κρέμα γάλακτος λάιτ
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον και έπειτα προσθέτουμε τα καρότα (αλάτι πιπέρι) και κρέμα γάλακτος λαιτ.
- Αφου βράσουμε τα μακαρόνια al dente τα σουρόνουμε και κρατάμε 1 κούπα απο το βραστό νέρο.
- Προσθέτουμε τον αρακά στην κρέμα γάλακτος και λίγο νέρο (αναλόγος πόσο δεμένη θέλουμε την κρέμα) και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος λάιτ.
- Τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια στην κρέμα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου